Djurgårdens bakslag - Schuller missar mötet med IFK Göteborg

Rasmus Schüller fick sitt tredje gula kort för säsongen i 2-0-förlusten mot Halmstads BK.
Det innebär att han således missar Djurgårdens nästa match när IFK Göteborg besöker Tele2 Arena.

Djurgårdens IF föll med 2-0 mot Halmstads BK på Örjans vall under söndagseftermiddagen. Gabriel Wallentin nickade in 1-0 på en hörna i den första halvleken och mitt i Djurgårdens jakt på en kvittering i den andra halvleken stack Halmstad upp, etablerade anfall och avslutade det genom att Erik Ahlstrand curlade in slutresultatet 2-0.

Men det var inte det enda bakslaget för blåränderna. I matchens 90:e minuten drog mittfältsankaret Rasmus Schüller på sig ett gult kort, vilket var hans tredje för säsongen. Det innebär att han således är avstängd i nästa match, när IFK Göteborg kommer på besök till Tele2 Arena.

Djurgården placerar sig på åttonde plats med fyra poäng efter de inledande tre allsvenska omgångarna.

Publicerad 2023-04-16 kl 19:50