POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2d

Dragkamp om Järdler - nykomlingen: "Intressant namn"

Foto: Bildbyrån.

Christian Järdler uppgavs vara överens med Örgryte.
Nu bekräftar Mjällby AIF intresse för tränaren.
- Det är absolut ett intressant namn, säger sportchefen Hans Larsson till Kvällsposten

Christian Järdler, som tidigare i år fick sparken av Östers IF, verkar av senaste dagarnas rapporter att döma vara het på marknaden. Göteborgs-Posten uppgav under måndagen att tränaren i helgen kom överens med Örgryte IS och nu rapporterar Kvällsposten att Järdler även är högaktuell för att ta över allsvenska nykomlingen Mjällby AIF. 

Örgryte gick däremot under måndagskvällen ut och dementerade GP:s uppgifter om att en ny tränare är klar för föreningen, medan Mjällbys sportchef Hans Larsson å sin sida nu bekräftar intresse för tränaren. 

- Det är en duktig tränare. Vi har fler än det namnet på listan. Men det är absolut ett intressant namn, säger Larsson till Kvällsposten. 

Hans Larsson bekräftade även nyligen att förre Landskrona Bois-tränaren Agim Sopi finns med på föreningens lista över tänkbara ersättare till Milos Milojevic, som nyligen lämnade klubben och bland annat kopplas ihop med Malmö FF och Kalmar FF. Enligt Kvällsposten är även förre Helsingborgs IF-tränaren Per-Ola Ljung med på Mjällbys lista. 

Publicerad 2019-12-03 kl 11:43
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå