Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Durmaz tog slut efter 15 minuter - tung debut: "Jag bryr mig inte"

Allsvenskan

FARO. Jimmy Durmaz gjorde debut i AIK.
Efter bara 15 minuter var han helt färdig.
- Just nu bryr jag mig inte om hur jag ser ut, säger han.

0:51
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från AIK-Bröndby i spelaren ovan.

Jimmy Durmaz gjorde debut i AIK när det blev 1-2 mot Bröndby. Nyförvärvet startade på det centrala mittfältet och spelade i 45 minuter. Det var jobbigt.

- Det känns som att det var år sedan jag spelade fotboll. Men det var två månader sedan. Det var skönt att få det avklarat och lära känna grabbarna i match, säger han.

- Efter en kvart var jag helt död. Efter 25 kändes det som att jag inte kunde spela mer. Men jag gick ut och sa att jag klarade tio till. Sedan tog fysteamet ut mig i halvtid, det var för säkerheten med skador och sånt. Det var en mix av allt som var jobbigt. Jag har bara tränat i en vecka. Det tar någon vecka till för.

ANNONS

När får AIK-fansen se den riktiga Jimmy?
- Förhoppningsvis tills tävlingsmatcherna. Just nu bryr jag mig inte om hur jag ser ut. Nu ska jag bara jobba på att få matchform, tajming och att hitta relationer med grabbarna.

Andreas Brännström var nöjd med att Durmaz fick speltid.

- 45 var väl i mesta laget för honom. Jag tror att hans lungor skrek redan efter 20 minuter. Men det var viktigt att han fick det för att ta sig igenom det och så får vi jobba därifrån. Han blev trött. Det var väldigt tidigt för honom att starta redan i dag, men vi sa att vi ser det som ett fyspass, säger han.
Publicerad 2023-02-03 kl 23:07

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto