Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bangura lämnar Elfsborg - ingen fortsättning: "Det är inget huvudspår"

Elfsborg

En match till - sedan har Mohamed Bangura gjort sitt i Elfsborg.

- Avtalet går ut vid årsskiftet, säger Bosse Johansson till fotbollskanalen.se.

Foto: Bildbyrån.

Inför årets säsong stod Elfsborg för den största transferbomben när man presenterade den förre AIK-hjälten Mohamed Bangura. Borås-klubben lånade 24-åringen från Celtic där han dels hade problem med ett skadat knä, dels inte fick så mycket speltid.

Både Bangura och Elfsborg har haft ett tungt år och nu är låneavtalet på väg att löpa ut. Nu har Bangura gjort sitt i Borås-klubben. Efter Europa League-matchen mot Standard Liege om elva dagar återvänder han till Skottland.

- Avtalet går ut vid årsskiftet. Han har en match kvar här och sedan tillhör han Celtic. Vad Celtic gör vet jag inte - antingen blir han kvar där eller så lånar klubben kanske ut honom igen, säger Elfsborgs ordförande Bosse Johansson till fotbollskanalen.se.

ANNONS

- Inför säsongen gjorde vi en speciell satsning för att försöka nå gruppspel i Champions League. Det lyckades inte, men i den satsningen ingick att vi lånade Bangura under året. Den planen har inte förändrats.

Så det är inte troligt att vi ser Bangura i Elfsborg nästa säsong?

- Nej, det är inget huvudspår.

Elfsborg slutade sexa i allsvenskan vilket får ses som ett misslyckande. Mohamed Bangura gjorde sex mål och fyra assist på 27 matcher (19 från start). Kontraktet med Celtic sträcker sig till sommaren 2015.

Publicerad 2013-12-01 kl 13:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto