POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN/ELFSBORG

BOMBEN: Bangura till Elfsborg

Foto: Scanpix

Snacka om bomb. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se är Mohammed Bangura tillbaka i allsvenskan. I gulsvart. Men inte i AIK - utan hos svenska mästaren Elfsborg. Klubben lånar anfallaren av Celtic säsongen ut.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se är Mohammed Bangura klar för Elfsborg. Den svenska mästarklubben lär ha kommit överens med Celtic om ett lån av den 23-årige anfallaren under hela säsongen. Han förväntas bli presenterad på en presskonferens 18.00 på torsdagen. 

Det måste anses vara en av de mest överraskande värvningarna som gjorts av en allsvensk klubb. Bangura är starkt förknippad med AIK efter två sejourer i klubben vavid den senaste var under hösten. Efter tretton mål mellan sommaren 2010 och sommaren 2011 i AIK köpte Celtic loss Bangura. Där har det inte gått lika bra och i somras lånades han ut till AIK - till fansens stora glädje. Där stod han återigen för flera bra matcher. Avtalet gällde dock bara 2012 ut.

Men enligt uppgift till fotbollskanalen.se lånas Bangura alltså ut igen. Men till Elfsborg. Klubbarna möts i premiären i Borås den 1 april.

Fotbollskanalen.se har sökt agenten Patrick Mörk och Elfsborgs klubbdirektör Stefan Andreasson utan framgång.

Publicerad 2013-01-24 kl 12:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå