Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ELFSBORG

”Elfsborg har träffat Henrik Larsson”

Foto: Bildbyrån

Henrik Larsson

Enligt Borås Tidning är Henrik Larsson ett av namnen som Elfsborg har på listan över tänkbara tränare.

Klas Ingesson tog över som en korttidslösning efter att Jörgen Lennartsson fått sparken från de regerande mästarna Elfsborg.

Nu letar klubben ny tränare och har enligt Borås Tidning tagit fram en lista på kandidater som utvärderas. Ett av de namnen är alltså Henrik Larsson som inför den här säsongen lämnade Landskrona som var hans första tränaruppdrag. Den före detta landslagsstjärnan slutför inom kort sin tränarutbildning och har i nuläget inget tränaruppdrag.

- Vi kommenterar inga namn, säger Elfsborgs ordförande Bosse Johansson till Borås Tidning när han får frågan om Henrik Larsson.

- Vi har valt ut ett tiotal tränare som vi tycker är intressanta, har träffat några och ska träffa några till, säger Johansson.

Enligt Borås Tidning finns även namn som Falkenbergs Hans Eklund, före detta tränaren Magnus Haglund och IFK Göteborgs-legendaren Torbjörn Nilsson med på listan över tänkbara tärnare.

Hans Eklund sägs vara nära att ta över som tränare i Kalmar efter Nanne Bergstrand medan Magnus Haglund även har kopplats ihop med Malmö FF som dock inte explicit letar efter en ny tränare.

Torbjörn Nilsson lämnade nyligen damallsvenskans Göteborg och står även han utan tränaruppdrag för tillfället.

Bosse Johansson lämnar också dörren öppen för en fortsättning för Klas Ingesson även om Ingesson själv har sagt att han ser sig som en korttidslösning.

-  Jag vill inte utesluta Klas helt, större under har skett. Men vi jobbar på andra spår nu, säger Johansson.  

Publicerad 2013-10-21 kl 10:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons