Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN/ELFSBORG

Han tar över som lagkapten i Elfsborg

Foto: Scanpix

Kevin Stuhr Ellegaard tar över kaptensbindeln efter Johan Larsson.

Kevin Stuhr Ellegaard tar över som lagkapten i Elfsborg efter Johan Larssons flytt till Danmark.
– Det är en stor ära att få bära bindeln, säger målvakten till klubbens hemsida.

Det var igår på Deadline Day som Johan Larsson till slut blev klar för danska Bröndby. I och med försäljningen tappade Elfsborg sin lagkapten, men har redan nu hittat hans ersättare. Den som kommer få äran att bära kaptensbindeln under nästa säsong blir målvakten Kevin Stuhr Ellegaard.

– Självklart blir man stolt över att få förfrågan. Det är en stor ära att få bära bindeln i en för mig utländsk klubb, speciellt i Elfsborg som är en klubb som betyder så mycket för mig. Det betyder att jag har gjort någonting bra och att jag har förtroende hos tränarna och det vill jag betala tillbaka med det jag gör på planen med mycket snack och energi, säger målvakten till klubbens hemsida.

Dansken gör i år sin fjärde säsong i Borås och har ett kontrakt över 2017.

Självklart blir man stolt över att få förfrågan, det är en stor ära att få bära bindeln i en för mig utländsk klubb, speciellt i Elfsborg som är en klubb som betyder så mycket för mig. Det betyder att jag har gjort någonting bra och att jag har förtroende hos tränarna och det vill jag betala tillbaka med det jag gör på planen med mycket snack och energi
Publicerad 2015-02-03 kl 12:52

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER