Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

"Ingesson stannar i Elfsborg - med Mian och Wettergren som assisterande"

Elfsborg

Klas Ingesson hoppade in när Elfsborg bröt med Jörgen Lennartsson. Nu tar tränarvikarien över på permanent basis, enligt Expressen. Till sin hjälp får "Klabbe" Peter Wettergren och Janne Mian.

Tidningen skriver att Boråsklubben bestämt sig för att jobba vidare ihop med den gamle VM-hjälten från 1994 som även lett laget genom höstens Europa League samt avslutningen av allsvenskan.

Någon offentlig bekräftelse finns inte att tillgå men Expressen rapporterar även att staben kring Ingesson formeras med Peter Wettergren som assisterande tränare samt med den tidigare fystränaren Janne Mian i samma roll.

- Jag kommer att jobba mer med fotbollsfrågor nästa säsong. Bygga träningar och så. Det känns mycket spännande. Sen får vi se exakt vad Stefan (Andreasson) och gubbarna kommer fram till, säger Mian till Expressen.

ANNONS

Samtidigt har landslaget och dess förbundskapten Erik Hamrén uttryckt ett stort gillande för Peter Wettergren och dennes kvaliteter som scout åt landslaget under det gångna VM-kvalet. Det som eventuellt skulle kunna spräcka Elfsborgs trojka är om Blågult bestämmer sig för att utöka sin lagledning med en assisterande förbundskapten, eftersom Wettergren ligger nära till hands i en sådan anställning.

Publicerad 2013-12-06 kl 07:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto