Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/ELFSBORG

Stefan Ishizaki nära LA Galaxy

Foto: Scanpix

Stefan Ishizaki är nära LA Galaxy, enligt flera uppgifter. Elfsborgs veteran lämnar klubben.

- Intresse finns för Stefan men jag kan inte kommentera specifika klubbar, säger agenten Martin Dahlin.

Tidigare i dag uppgav Expressen att Stefan Ishizaki är på väg att lämna Elfsborg för LA Galaxy. Uppgifter till fotbollskanalen.se gör gällande att en affär är nära för mittfältaren som i så fall flyttar inom kort.

- Intresse finns för Stefan men jag kan inte kommentera specifika klubbar, säger Martin Dahlin.

 Stefan Ishizaki har ett år kvar på kontraktet med Elfsborg men klubben har haft ett tungt år ekonomiskt och är säkerligen beredd att släppa veteranen som varit med och vunnit SM-guld.

Den förre AIK-spelaren kom från norska Vålerengen till Elfsborg och har tidigare varit utlånad till Genoa och har genom åren hoppats på flyttar.

 - Det var min förhoppning, men det är smågrejer som gjort att det inte blivit. Hade exempelvis AIK legat bättre till så hade man släppt mig till Genoa istället för att kalla hem mig och sedan blev det för mycket bänk i Vålerengen, sa Ishizaki till fotbollskanalen.se häromåret.

- Sedan gick det bra i Elfsborg 2007 och 2008 och det kom förfrågningar från holländska klubbar men vi var nära ett SM-guld och sa att jag kör året ut först, och så blev jag skadad.

- Jag har haft många fina år i Elfsborg och allsvenskan men jag vill gärna prova på något nytt. Tanken när jag skrev på för Elfsborg var att jag skulle vara där några år och sedan i väg, men skadorna har satt stopp.

Om han går till MLS och LA Galaxy så blir han inte en av de riktiga stjärnspelarna som tjänar flera miljoner dollar utan lär tjäna cirka 300 000 dollar plus bonusar om året.

Publicerad 2014-01-18 kl 18:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons