Elfsborgs oro - Bernardharsson tvingades kliva av

Elfsborg tvingades till ett tidigt byte mot Degerfors.
Alexander Bernhardsson utgick efter 20 minuter.

I spelaren ovan ser du höjdpunkterna från Degerfors-Elfsborg.

Efter 20 minuters spel och med ledning 1-0 tvingades Elfsborg till ett byte mot Degerfors.

Alexander Bernhardsson, som svarat för tre mål på de tre inledande matcherna, behövde utgå. Ytterforwarden gick in i en duell med Oscar Wallin och satte sig sedan ned i gräset. Därefter var det färdigspelat för januariturnémannen.

Jacob Ondrejka ersatte skadade Bernhardsson.

I den andra halvleken behövde även André Römer utgå. Kevin Holmén hoppade in i hans ställe.

Elfsborg vann matchen med 2-1. Efteråt hade inte Jimmy Thelin något besked att ge.

- Inte än. Vi får se. Det kändes lite i benen (på Bernhardsson), sa han i Discovery+.

Publicerad 2023-04-22 kl 18:11