POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Gerndt aktar sig för Turkiet: ''För mycket strul''

Alexander Gerndt uppges vara aktuell turkiska Trabzonspor. Men den allsvenske skyttekungen har inte hört något - och är inte intresserad.

- Nej, nej, det stämmer inte, säger Alexander Gerndts agent Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

- Det är ingenting vi har hört något om. Turkiet är långt i från något huvudspår den dagen det blir aktuellt för Alexander att flytta utomlands.

Det är den turkiska sajten gunebakis.com.tr - skriver Sportbladet - som uppger att de turkiska serieledarna har den allsvenske skyttekungen högt på en önskelista över nyförvärv, men att svensken ska ha blivit för dyr och budet gått vidare till Elfsborgs Denni Avdic.
- Vi aktar oss lite för Turkiet. Jag har genom mina kontakter och genom FIFA sett för mycket strul kring turkiska klubbar, fortsätter Per Jonsson.

- Alltså - det är klart att vi lyssnar på allt men Turkiet är definitivt inget huvudspår och den här turkiska klubben har inte varit i kontakt med mig.

Hur ser det ut i övrigt kring Alexander Gerndt - något nytt senaste veckorna?
- Nej. Alexander lägger all koncentration på Helsingborg. Det är det enda han tänker på. Något annat är inte aktuellt - inte just nu. För Alexander är det bara nästa säsong i HIF som gäller.

Publicerad 2010-11-22 kl 19:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå