Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Gerndt aktar sig för Turkiet: ''För mycket strul''

Allsvenskan

Alexander Gerndt uppges vara aktuell turkiska Trabzonspor. Men den allsvenske skyttekungen har inte hört något - och är inte intresserad.

- Nej, nej, det stämmer inte, säger Alexander Gerndts agent Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

- Det är ingenting vi har hört något om. Turkiet är långt i från något huvudspår den dagen det blir aktuellt för Alexander att flytta utomlands.

Det är den turkiska sajten gunebakis.com.tr - skriver Sportbladet - som uppger att de turkiska serieledarna har den allsvenske skyttekungen högt på en önskelista över nyförvärv, men att svensken ska ha blivit för dyr och budet gått vidare till Elfsborgs Denni Avdic.
- Vi aktar oss lite för Turkiet. Jag har genom mina kontakter och genom FIFA sett för mycket strul kring turkiska klubbar, fortsätter Per Jonsson.

Annons

- Alltså - det är klart att vi lyssnar på allt men Turkiet är definitivt inget huvudspår och den här turkiska klubben har inte varit i kontakt med mig.

Hur ser det ut i övrigt kring Alexander Gerndt - något nytt senaste veckorna?
- Nej. Alexander lägger all koncentration på Helsingborg. Det är det enda han tänker på. Något annat är inte aktuellt - inte just nu. För Alexander är det bara nästa säsong i HIF som gäller.

Publicerad 2010-11-22 kl 19:15

"JUST NU: Allsvenskan” - din dagliga nyhetspodd om Allsvenskan

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto