Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Gerrbrand vill inte prata om framtiden

Trots två år kvar på kontraktet är framtiden oviss i Hammarby för försvararen Patrik Gerrbrand.

- I nuläget har jag ingen aning om hur det blir, säger han till FotbollDirekt på en rak fråga om han följer med laget ner i Superettan.

Spel i Superettan skulle vara ett pinnhåll nedåt i karriären för Patrik Gerrbrand med tanke på hans rutin från spel utomlands i både England och Norge.
Och vid vårt samtal med Gerrbrand känns det inte självklart att han är beredd på att följa med Hammarby ned i Superettan.
Han säger inte rakt ut att han tänker vara med och försöka spela laget upp i Superettan, utan det blir ett mer vagt svar.

- Jag har kontrakt, det har jag och har det i två år till men det här är egentligen ingenting jag vill prata om nu. När jag kom till Hammarby var det under särskilda villkor och vad som kommer att hända nu återstår att se, säger Gerrbrand.

För tillfället rehab-tränar han en inflammation i ena foten och han vill ha den läkt innan han vill uttala sig mer om vad ska ska hända.
- Jag tränar inte med kollektivet och det är inget man kan göra mer än att man kan vila bort det. Jag kommer att säga mer när jag vet någonting men nu tar jag det lite lugnt en stund. Jag har knappt hunnit smälta det som har hänt.

Publicerad 2009-11-25 kl 11:49
Annons
Annons
Annons