Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hadzikadunic går till angrepp mot agenten: "Riktigt feg - vill gräva en grav till mig"

Allsvenskan

Dennis Hadzikadunic går till hårt angrepp mot Blash Hosseini.
Hans förre agent "är en riktigt feg människa", menar Malmö FF-backen i ett samtal i podcasten Heltidsproffs.   
- Jag önskar honom allt det värsta, säger Hadzikadunic bland annat.

Foto: Bildbyrån.

Blash Hosseini och Dennis Hadzikadunic

Dennis Hadzikadunic är född i Malmö och har tagit sig upp genom Malmö FF:s ungdomsakademi till A-laget. I dag tillhör han just A-truppen, men det är inte bara storstadslaget som han tillhört under sin karriär. 

Tidigare i år gick han på lån tillbaka till MFF från ryska Rostov. Dessförinnan tillhörde han Trelleborgs FF. Det var den sistnämnda klubben han spelade i tillfälligt när just Rostov hörde av sig och ville knyta till sig backen.

Vetskapen om det intresset fick han genom agenten Blash Hosseini, som tog över som hans rådgivare efter att Martin Dahlin och Hadzikadunic gått skilda vägar på grund av en tvist, berättar spelaren.

ANNONS

- Jag hade Dahlin (Martin) som agent. Han hade inte sagt någonting om intresse från Rostov. Sedan kommer en annan agent (Blash Hosseini) in i bilden och ringer mig hela tiden och bara: "Rostov, Rostov, Rostov vill ha dig. Gå till Rostov", och sådana grejer. Man är lättpåverkad som 19-åring, och jag blev det också, säger han i podcasten Heltidsproffs.

Fortsättningsvis riktar Dennis Hadzikadunic skarp kritik mot Hosseini, som han menar bland annat farit med osanning. 

- Det var inte allt som han sa till mig som stämde. Pengarna som jag skulle få i kontraktet stämde inte. Jag tänkte inte jättemycket på pengarna, men jag tänkte mer på möjligheten att få komma till en topp fem-liga eller topp sex-liga och göra det bra där och ta nästa steg. 

Han fortsätter:

- Vi klev på det tåget, men jag hade lite i bakhuvudet att allt inte riktigt stämde. Det tänkte jag på när jag var i Rostov och hade pratat med lite människor. Då märkte jag att den här killen har ljugit mig rakt upp i ansiktet.

ANNONS

Den i dag 24-årige skåningen hävdar att Blash Hosseinis fokus inte legat på sin klient, utan på de pengar han haft möjlighet att tjäna som Hadzikadunics agent.

- Det är en riktigt feg människa. Det är det jag vill säga angående honom.

Han avslutar:

- Jag vill inte vara med någon som kan gräva med grop ännu djupare, utan jag försöker hitta lösningar. Jag var blind ett tag, men sedan märkte jag att den här killen vill gräva en grav till mig. Det här väcker jättemycket känslor. Jag önskar honom allt det värsta.

I dag är inte Blash Hosseini agent till Malmö FF:s Dennis Hadzikadunic.

Fotbollskanalen har utan resultat sökt MFF-spelarens ex-agent för en kommentar om försvararens uttalanden. Aftonbladet har dock fått tag i Hosseini.

"Anklagelserna som riktats mot mig är het felaktiga och saknar grund. Mot bakgrund av det så kommer jag gå vidare med detta tillsammans med mina jurister. Jag har därför inget mer att säga om saken. Mitt fokus ligger på mitt jobb och min främsta prioritet är mina spelares framgång och välmående", skriver agenten i ett sms till tidningen. 

ANNONS
Publicerad 2022-07-27 kl 17:06

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto