POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Hammarbys fullträff: "Det var: Who let the dogs out?"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från mötet mellan Hammarby och Östersund i spelaren.

STOCKHOLM. Det går att pressa på konstgräs.
Det visade Hammarby mot Östersund, menar Stefan Billborn.
- Det var: "Who let the dogs out" över oss, kommenterar Nikola Djurdjic för Fotbollskanalen.

Det blev seger med hela 4-0 för Hammarby hemma mot Östersund under tisdagen. Laget ledde med 3-0 i paus och stressade fram flera bolltapp hos ÖFK i den första halvleken.

- Jag tror det finns en växel till i oss. Men det här var nog vår bästa insats i år. Man kan tycka att Östersund är naiva men de är också otroligt duktiga på att spela sig upp bakifrån. När vi inte riktigt fick till det så öppnade de upp mycket, på ett väldigt bra sätt, säger Bajens tränare Stefan Billborn.

- Det är vanligt att folk säger att man inte kan pressa ett motståndarlag på konstgräs, men vi visade i den här matchen att det går. Speciellt i första halvlek. 

Hammarbys forward Nikola Djurdjic är inne på samma linje som sin tränare.

- I den här matchen var det: "Who let the dogs out?" över oss. Det var internationell klass på vårt presspel. Det var så lätt att göra det, för alla gjorde det på samma gång och alla gjorde det så smart. Det var aldrig en ensam spelare som pressade, utan alltid tre-fyra stycken, säger Djurdjic.

- Ibland får man med sig 50/50-besluten från domaren och ibland inte men när man alltid ligger på gränsen så måste domaren till slut låta oss spela på och jag tycker att det var vår bästa egenskap i spelet förra året, i början.

Efter segern mot Östersund har Hammarby lika många poäng (17) som ettan Malmö FF, men laget har spelat en match mer än sin konkurrent.

Publicerad 2019-05-15 kl 08:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå