Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Här svingar Bahoui mot Johanssons bakhuvud i stormötet

Allsvenskan

SOLNA. Det hettade till tidigt mellan AIK och IFK Göteborg.
Nabil Bahoui måttade ett slag mot Carl Johanssons huvud.
- Det kändes som han lappade till mig, säger Johansson till Fotbollskanalen. 

Foto: Discovery+.

Se händelsen i höjdpunktspaketet i spelaren ovan.

AIK besegrade under lördagen IFK Göteborg med 1-0 på Friends Arena. Under matchen var det fysiskt spel och tidigt hettade det till mellan två spelare på planen. 

Det var i den sjunde minuten som IFK Göteborgs mittback Carl Johansson föll till marken och tog sig för bakhuvudet. Han hamnade i en löpduell med Nabil Bahoui, som sedan svingade med sin ena hand mot Johanssons huvud. Domaren Victor Wolff uppmärksammade inte situationen och Bahoui klarade sig undan bestraffning.

- Jag försökte gå i djupet. Sedan blev man täckt och reaktionen var att flytta på försvararen, men det var inget att man ville skada eller vara oschysst på något sätt. Det ingår i sådana här matcher, sa Bahoui till Discovery+ i paus.

ANNONS

Om det fysiska spelet sa Bahoui följande:

- Det är så det är ibland, i vissa matcher smäller det och så. Jag bad domaren att kolla lite efterslängar, det är andra matchen i rad man blir trampad på, men det är inget problem. Det som händer på planen stannar på planen. Det är bara att köra.

Efter matchen ger Calle Johansson sin syn på händelsen.

- Han slår mig i huvudet. Sedan vet jag inte om domaren inte såg det eller om han inte vågade blåsa. Jag gick väl in lite i vägen för honom och sedan blev han sur, och det kändes som han lappade till mig. Jag vet inte, jag får se det i efterhand. Det kändes som han slog mig, säger Johansson till Fotbollskanalen.

På frågan om Bahoui borde blivit bestraffad för tilltaget är svaret:

- Jag har inte sett det, så det är inte lönt att jag säger något, men så som det kändes då tyckte jag det kändes som han slog mig. Sedan får ni säga som sett det.

ANNONS

Senare i mixade zonen säger Johansson:

- Ser domaren det så är det rött kort.

Publicerad 2022-05-07 kl 17:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto