Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hareide nära Helsingborg

Örgryte ser ut att få ge upp kampen om Åge Hareide. Han antyder nämligen själv att Helsingborg är det hetaste alternativet.

- För tillfället ligger HIF mycket bra till, säger han till Helsingborgs Dagblad och på följdfrågan om HIF ligger bäst till av de klubbar han funderar kring blir svaret:
- Kanske det.

Åge Hareide ledde Helsingborg till SM-guld 1999 och han är omtyckt och hyllad bland fotbollsanhängarna i HIF.
- Visst har det hänt en del sedan dess men jag tycker fortfarande det ser mycket bra ut. Jag har alltid gillat stan, även om den kanske inte alltid är så rolig på vintern, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Hareide, som misslyckades med att hålla kvar Örgryte i Allsvenskan, har fått ett förslag från Göteborgsklubben men har också träffat Helsingborg. Precis som Örgryte har berättat tidigare spelar inte den ekonomiska aspekten någon större roll för Hareide. Det är den sportsliga utmaningen han söker.
- I nuläget anser jag lönen vara det minsta problemet, säger han till tidningen.

Han har lovat Örgryte ett besked under helgen och till Helsingborgs Dagblad säger han att HIF kommer att få besked i nästa vecka.
- Någon gång i nästa vecka ska jag och HIF åter ha kontakt. Om det sker via telefon eller om jag åker ned igen har vi inte bestämt. Men då kommer det att stå helt klart om jag åter blir HIF-tränare eller ej.

Publicerad 2009-11-13 kl 10:18
Annons
Annons
Annons