Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HELSINGBORG

Bedoya stannar i HIF - parterna överens

Foto: Scanpix

Alejandro Bedoya

Flera klubbar har jagat Alejandro Bedoya.

Men fotbollskanalen.se erfar att han stannar i HIF.

- Det är förhoppningen, säger Jesper Jansson.

I augusti lämnade Alejandro Bedoya tvångsnedflyttade Glasgow Rangers för spel i Helsingborg som då gått vidare till play off till Champions League. Han skrev på ett kort kontrakt som gick ut efter säsongen. Den amerikanske mittfältaren gjorde en bra höst i HIF som därför har jobbat stenhårt på att förlänga avtalet.

Enligt uppgift till fotbollskanalen.se är det väldigt nära en förlängning och allt väntas bli officiellt inom de närmaste dagarna.

- Det är vår förhoppning. Självklart vill vi behålla Bedoya. Vi var tydliga i höstas att vår största ambition var att behålla så stora delar av truppen som möjligt, säger sportchefen Jesper Jansson till fotbollskanalen.se.

Alejandro Bedoya, som för tillfället befinner sig med landslaget i USA, har jagats av flera klubbar, men nu ska han alltså ha bestämt sig för att stanna i Helsingborg.

- Det är absolut en möjlighet att Bedoya spelar kvar i HIF. Det har varit med många klubbar i bilden och det har kommit många bud, men än så länge inget som känts rätt för Alejandro, säger agenten Patrick Mörk. 

Publicerad 2013-01-31 kl 13:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons