HIF föll mot ryska storklubben

Helsingborg

Helsingborg gjorde en bra match – men föll mot ryska Spartak Moskva. Det blev tillslut 3–2 till ryska storlaget.

David Accam.

Både Helsingborg och Spartak Moskva befinner sig på träningsläger i Portugal. Spartak Moskva ställde, enligt hd.se, upp med ett nästintill ordinarie lag mot Helsingborg när lagen träningsspelade på lördagseftermiddagen.

Och det var också Spartak som tog tag i matchen direkt. 1–0 kom efter 20 minuter och ryssarna utökade ledningen 15 minuter senare. David Accam reducerade i inledningen av den andra havleken. Men ett snyggt frisparksmål av Spartaks Jose Manuel Jurado betydde 3–1 efter nästan 70 minuter. Abdul Khalili fastställde sedan slutresultatet med sin 3–2-reducering. Helsingborg jagade för en kvittering, men Daniel Nordmarks avslut gick rakt på Spartak Moskvas målvakt.

Publicerad 2014-02-15 kl 20:01