Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HELSINGBORG

HIF och Göteborg förhandlar om mittfältstalangen

Foto: Scanpix

Darijan Bojanic

Efter fotbollskanalen.se avslöjat HIF:s intresse för Darijan Bojanic rapporterar nu Kvällsposten att förhandlingar inletts med IFK Göteborg.

Tidigare i veckan kunde fotbollskanalen.se berätta att Roar hansen och hans Helsingborg var intresserat av mittfälktaren Darijan Bojanic som Hansen tränade under sin tid i Öster.

Kvällsposten skriver nu att klubbarna är i kontakt med varandra för att se om det går att få till en övergång för 19-åringen. Helsingborg har lagt ett bud och bollen ligger nu hos IFK Göteborg som medger att HIF kontaktat dem.
- Jag har pratat med Jesper Jansson (HIF:s sportchef), ja. Just nu får vi se litegrann hur det blir till slut. Vi ligger på lite olika nivåer om hur det i sådana fall skulle se ut, säger Blåvitts sportchef Mats Gren till Kvällsposten.

Enligt tidningen skulle ekonomiskt trängda HIF helst av allt vilja låna Bojanic till att börja med för att sedan kunna köpa loss honom medan Göteborg hellre säljer honom direkt, alternativt lånar ut honom utan en klausul som ger HIF rätt att köpa Bojanic för en på förhand fastställd summa.
Göteborg och Helsingborg möts på ikväll, söndag, i den allsvenska omstarten.

Publicerad 2014-07-06 kl 09:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons