Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jordan Larsson till HIF i sommar: "En jättestor talang"

Helsingborg

Jordan Larsson närmar sig Helsingborg.
Enligt uppgift till fotbollskanalen.se tyder det mesta på en övergång i sommar.
- Hans ambition är att spela där, säger Högaborgs tränare Kenneth Karlsson.

Foto: Bildbyrån

Jordan Larsson i Helsingborgs-tröjan

Jordan Larsson, 16, har tränat till och från med Helsingborg sedan Roar Hansen drog i gång försäsongsträningen den 7 januari. Från början var tanken att Henrik Larssons son skulle tillhöra och spela matcher med Högaborg hela året, men nu närmar han sig ändå en övergång. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se är parterna så gott som överens om en övergång i sommar.

- HIF har ett intresse. Han har tränat där och Helsingborg är väldigt nöjda med honom, säger Kenneth Karlsson till fotbollskanalen.se.

Hur ser du på våra uppgifter om att ni är överens med HIF?

- Jag kan inte kommentera det. Jag vill avvakta till allt är helt klart.

Annons

Vad återstår då?

- Ett avtal ska skrivas och vi ska komma överens om vilket avtal som ska gälla mellan oss. Att han har möjlighet att komma tillbaka om han vill. Vi har pratat med HIF om det här. Jordan har en ambition att vilja spela där.

Den här säsongen har Jordan Larsson gjort två mål för Högaborg. Ett facit som han själv och Högaborg ser som en besvikelse, och just det talar för en flytt till Helsingborg.

- Han har varit duktig men inte producerat målen som han själv och vi vill. Han har inte varit någon målspruta för oss, två stycken har det blivit i år.

- Om det går lite tungt här så kan det vara bra med ett miljöombyte för honom, speciellt när det har gått bra för honom på HIF:s träningar. 

Helsingborgs sportchef Jesper Jansson:

- Vi har velat ha honom under en längre period och han har tränat med A-truppen en del, sedan får vi se när det är dags för en övergång, säger han.

Annons

Hur ser du på våra uppgifter att ni är överens om en övergång i sommar?

- Inga kommentarer. Vi kommenterar när saker är klara.

Hur har det gått för Jordan på HIF:s träningar?

- Jättebra. Från vår sida har vi velat ha honom hela tiden. Det är inga tveksamheter om hans potential. Han är helt klart en jättestor talang.
Publicerad 2014-06-22 kl 12:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto