POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HELSINGBORG

Tappat Djurdjic – men landslagskeepern är lugn

Foto: Scanpix

Pär Hansson

Kapten Pär Hansson skrev på nytt kontrakt och lovades en satsning. Och han tror fortfarande stenhårt på dagens Helsingborg.
– Guld varje år är lättare sagt än gjort men Europa-platserna ska vi definitivt fajtas om, säger Hansson till FotbollDirekt.se

Pär Hansson skrev på nytt kontrakt med Helsingborg mitt under säsongen 2012. Då blev han lovad en satsning, och trots förlusten av Nikola Djurdjic tror han fortfarande på att laget kommer kunna utmana i toppen nästa säsong.
– Jag har sagt det flera gånger, det laget vi har i dag är nog det bästa laget jag spelat i. Klubben har sagt tidigare att vi ska vara ett topplag, guld varje år är lättare sagt än gjort men Europa-platserna ska vi definitivt fajtas om, säger Hansson till FotbollDirekt.se och fortsätter:

– Jag tror stenhårt på detta till nästa år, jag är övertygad om att vi kommer göra en satsning för toppen.

Förlängningen med trotjänaren Mattias Lindström anser Hansson som mycket viktig.
– Sådana som honom är grymt viktigt att ha i gruppen. De växer inte på träd och det var extra viktigt eftersom att vi tappar Erik Wahlstedt.

Hansson själv har som kapten de två senaste åren fått en allt viktigare roll.
– Det kom ett ansvar med den bindeln och även om vi har många ”inofficiella” ledare så är det klart att jag får större ansvar. Det är viktigt att ha trotjänare och ”bärare” i laget, som har lite hjärta för det. Många av de äldre försvinner en efter en och det är klart att jag får ta den rollen allt mer.

Publicerad 2012-12-16 kl 10:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå