Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Huggsexan fortrsäter - Dif vill återförena Chanko, Barsom och Touma

Huggsexan om Lolo Chanko, Sharbel Touma och Abgar Barsom fortsätter. Senaste budet: Djurgården vill återförena trion på Stockholms Stadion.
- Vi får väl se, säger Barsom till fotbollskanalen.se.

Tidigare på måndagen kommenterade Sharbel Touma intresset från nyuppflyttade Syrianska, som deklarerat att de vill ”hämta hem” mittfältaren till nästa säsong.

– Jag är beredd att lyssna på dem. Och går jag dit hämtar jag ”Lolo” Chanko från Danmark, säger Touma till fotbollskanalen.se.

Men då kontrar hans nuvarande klubb Djurgården. Kanske kan trojkan dyka upp i blårandiga tröjor i stället.

- Vi vill gärna att Sharbel Touma spelar i Djurgården nästa år, säger sportchefen Stefan Alvén till eurosport.se.

Han fortsätter:

- Jag måste säga att Abgar Barsom har varit Superettans bästa mittfältare. Kanske den bästa spelaren. Så det kanske slutar med att en spelare går åt andra hållet istället, säger Alvén.

Fotbollskanalen ringer Barsom för att höra hans syn på saken. Berömmet smickrar men det är för tidigt att säga vad som händer fram till våren.

- Klart att jag är tacksam för all ”credit” jag kan få. Därför är det roligt när någon tycker att man presterat bra. Men samtidigt vill jag ta det lugnt och ha semester nu, suga på den här allsvenska karamellen ett tag, säger Barsom.

Vad säger du om Djurgårdens planer då, hur viktigt är det att spela ihop med Chanko och Touma?

- Att spela med vänner är viktigt överlag. Det var också därför jag valde Syrianska det här året. Det blir lite roligare när man har den där familjära känslan kring en förening, och man känner att man verkligen jobbar för varandra. Vi får helt enkelt se hur det blir med saker och ting.

Publicerad 2010-10-25 kl 16:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons