Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

IFK Göteborg: "Vår ambition är att lösa det här"

Foto: Scanpix

Med anledning av TV4-journalisten Olofs Lundhs avslöjande i sin bok "Vad jag pratar om när jag pratar om fotboll" har IFK Göteborg nu kommenterat uppgifterna om uteblivna betalningar till Åsebro.

Fotbollskanalen har tidigare skrivit om tvisten mellan IFK Göteborg och division 5-klubben Åsebro, varifrån Blåvitt hämtade Sebastian Eriksson 2005.

Åsebro hävdar att man inte fått närmare en miljon kronor av IFK. Nu har IFK Göteborgs styrelse gjort ett uttalande på sin hemsida. 

"Vi tänker inte kommentera dessa uppgifter. Vår enda kommunikation i ärendet är följande:

IFK Göteborg arbetar aktivt för att lösa ärendet. Så sent som i april bjöds Åsebro in till Kamratgården där de mottog ett förslag till lösning. Förslaget avvisades och de återkom genom sitt juridiska ombud, advokat Stefan Alvén i brev den 25 maj varvid Åsebro redogjorde för grunderna för kravet. IFK Göteborg utreder kravet och avser återkomma med svar till Åsebros ombud. Vår ambition är att lösa ärendet så fort som möjligt och självklart på ett korrekt sätt. Till dess att ärendet är avslutat kommer vi inte att uttala oss vidare."

Publicerad 2016-06-03 kl 19:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons