Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hysén kan lämna Blåvitt: "Finns klubbar som är intresserade"

IFK Göteborg

Tobias Hysén ser ut att lämna Blåvitt.

Under kvällen flyger han till Kina - för att besöka Shanghai Asia FC:

- Jag kommentar inga klubbnamn men det finns flera klubbar som är intresserade av Tobias, säger agenten Jonas Svensson till fotbollskanalen.se.

Foto: SCANPIX

Tobias Hysén ser ut att vara förlorad för IFK Göteborg. Under söndagkvällen gick Sportbladet ut med uppgifter om att anfallaren lämnar för Shanghai East Asia FC - och anfallaren reser ikväll till Kina för att bekanta sig med klubben.

- Jag går inte in på några summor. Och egentligen är det här emot mina principer, att byta klubb för pengarnas skull. Men det vore rent idiotiskt av mig att inte undersöka Kina, Shanghai och klubben lite närmare nu när det kommer en sådan här chans rent ekonomiskt, säger han till GT.

Agenten Jonas Svensson är fåordig kring intresset:

- Jag kommentar inga klubbnamn men det finns flera klubbar som är intresserade av Tobias och som har lagt bud. Det är läget och jag har inga mer kommetarer kring det, säger han till fotbollskanalen.se.

ANNONS

Fotbollskanalen har tidigare avslöjat att israeliska Maccabi Haifa kommit med ett bud till IFK Göteborg - men nu ser den affären ut att ha gått i stöpet och klubben ska, enligt tidningen, istället kommit överens med Shanghai Asia FC.

Tobias Hysén har tidigare öppet deklarerat att han inte är främmande för en eventuell utlandsflytt:

- Det är som jag alltid har sagt. Jag stänger inga dörrar så att jag målar in mig i ett hörn och säger saker jag inte kan lova. Det är lite tråkiga svar men det är där man får hålla sig när man inte vet vad som kan hända.

Shanghai East FC, som också kallas Shanghai Dongya FC, slutade nia i den kinesiska högstaligan förra säsongen.

Tobias Hysén kom till IFK Göteborg från Sunderland 2007 och gjorde säsongen 2013 14 mål på 28 matcher i allsvenskan.

Publicerad 2013-12-15 kl 19:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto