Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Nu vill Lennartsson ha Hysén och Eriksson: "Klart de vill se honom i Blåvitt"

Foto: SCANPIX

Jörgen Lennartsson tar över IFK Göteborg.
Nu jobbar klubben stenhårt för att värva Sebastian Eriksson och Tobias Hysén - enligt uppgift till fotbollskanalen.se närmar sig parterna en lösning.
- Klart att de vill se honom i Blåvitt, säger Hyséns agent Jonas Svensson.

Jörgen Lennartsson är ny tränare i IFK Göteborg. Han ska bygga det nya attraktiva Blåvitt som sportchefen Mats Gren vill se. För att lyckas med ambitionen jobbar klubben nu stenhårt på att ta hem två tidigare spelare – Sebastian Eriksson och Tobias Hysén.

Anfallaren i Shanghai East Asia FC visade nyligen sitt missnöje med klubben när han i en intervju med Svenska Fans dömde ut lagets träningar som ”en fullständig katastrof”. Nu har Sven-Göran Eriksson tagit över i klubben, som också fått en ny ägare, och under första veckan i december ska Hysén tillbaka till Kina för att träffa den nya ledningen, och enligt uppgift till fotollskanalen.se är förhoppningen att bryta avtalet för att återvända till IFK Göteborg.
- Efter några veckor där vet vi nog lite mer vad som kommer hända och vad Svennis vill och så, säger Hyséns agent Jonas Svensson.

Fotbollskanalen.se erfar att både IFK Göteborg och Hysén jobbar på en lösning, och det ser bättre ut i dag än vad det gjorde för några veckor sedan. Men trots att det närmar sig vill inte Jonas Svensson bekräfta mer än Blåvitts intresse.
- Det är klart att de gärna ser honom i Blåvitt. Det gör de ju, absolut, säger han.

Har ni haft något möte med klubben?
- Nä, det kan jag inte säga direkt. Utan det har varit mer att de har meddelat att de gärna vill ha hem honom om han skulle vilja komma hem.

Sebastian Eriksson närmar sig en comeback för sitt Cagliari efter sin andra korsbandsskada på tre år. Enligt Fotbollskanalens uppgifter så vill han återvända hem och båda parter är positiva. Det kan mycket väl bli en övergång innan årsskiftet.

Sedan tidigare har IFK Göteborg värvat Mikael Boman, Tom Pettersson och Haitam Aleesami.

Publicerad 2014-11-25 kl 13:37
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons