POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR Elfsborg-TFF: Prahl förundrad över Haglunds bygge

Tio omgångar har spelats men Elfsborg har förlustnollan intakt. Det är något som imponerar på Trelleborgs tränare Tom Prahl. TFF är näst bäst i Skåne för tillfället och vill slå vakt om den positionen borta mot Elfsborg.

- Elfsborg är allsvenskans stabilaste lag. Tittar man på Göteborg så har de topparna men faller igenom ibland. Det gör aldrig Elfsborg, säger Prahl till FotbollDirekt.se.

ELFSBORG

Skador/avstängningar: Daniel Mobaeck (s), Anders Svensson (s), Jari Ilola (s), Martin Ericsson(s)

Preliminär startelva:
Ante Covic - Johan Karlsson, Teddy Lucic, Martin Andersson, Mathias Florén - Teddy Lucic, Helgi Danielsson - Stefan Ishizaki, Denni Avdic, Emir Bajrami - James Keene

Håll ögonen på : Helgi Danielsson - gör aldrig en dålig match, men får inga rubriker. En otroligt nyttig spelare på Elfsborgs sargade mittfält.

Elfsborgs-snack: - Det är känt vilka spelare vi har borta, men vi har en stor tro på oss själva, säger tränaren Magnus Haglund till Borås tidning.

- Trelleborg har en grundorganisation som liknar vår, men det skillnaden att de gärna använder sina yttrar i djupled. Drugge är lite av deras nav i och med sitt passningsspel, men jag är ganska säker på att den här matchen avgörs centralt.

TRELLEBORG

Skador/avstängningar: Mattias Nylund (s), Mikael Bengtsson (s), Emil Mårtensson (s), Jonas Bjurström (s), Marcus Falk-Olander (s), Viktor Svensson (s), Thommie Persson (s), Marcus Pode (s), Dennis Melander (a).

Preliminär startelva: Viktor Noring - Max Fuxberg, Peter Abelsson, Rasmus Bengtsson, Yousef Fakhro - Zoran Jovanovic, Magnus Andersson, Kristian Haynes, Paulino - Andreas Drugge, Fredrik Jensen

Håll ögonen på: Fredrik Jensen. Anfallaren har en helt otrolig vilja. En spelartyp som varje allsvensk klubb skulle behöva. Nu har han också hittat målet.

TFF-snack: - Elfsborg är allsvenskans stabilaste lag. De faller aldrig igenom. Borås Arena har blivit en ö som är väldigt svår att inta. Det är blir ett mycket bra test för oss att vi inte är nöjda med vad vi har gjort så här långt, säger tränaren Tom Prahl till FotbollDirekt.se.

- Vi måste klara av kanterna där de har Stefan Ishizaki och Emir Bajrami. Det är inte lätt att såra Elfsborg eftersom att de inte har några uppenbara brister bakåt. Det gäller bara att inte göra några misstag själv.

Publicerad 2009-05-25 kl 10:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå