Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/KALMAR

Arajuuri försvann - och Öhman tvekar: "Ingen aning om vad jag vill göra"

Foto: Scanpix

Ludvig Öhman sitter även han på utgående kontrakt.

Kalmar FF tappade mittbacksklippan Paulus Arajuuri. Då vill man förlänga med kollegan Ludvig Öhman. Men själv tvekar han.

- Framtiden är ju ganska oviss för hela klubben, säger han till fotbollskanalen.se.

Ludvig Öhman har gjort en stark vår i Kalmar FF. 22-åringen har fått stort förtroende av Nanne Bergstrand i backlinjen och gjort det bra.

Men precis som Paulus Arajuuri sitter Öhman på ett utgående kontrakt efter säsongen. Igår blev det klart att Arajuuri försvinner till polska ligan – och än är man långt ifrån en förlängning med Öhman.

KFF har gjort klart att man gärna behåller Öhman och har skickat ett konkret kontraktsförslag. Men mittbacken tvekar.

- Det är det som är problemet – när man inte ens vet själv vet vad man vill. Jag har varit här sedan jag var femton och det är klart att det finns för- och nackdelar med allt, men just nu har jag inte en aning om vad jag vill göra. Jag vill bara fokusera på att få spela, säger han till fotbollskanalen.se.

Tränarfrågan – där Nanne Bergstrand aviserat att han slutar efter säsongen och klubben inte har presenterat någon ersätter – är även det en knäckfråga om det ska bli någon förlängning för Öhman.

- Vi vill avvakta och se lite hur framtiden blir, jag menar framtiden är ju ganska oviss för hela klubben när vi ska hitta en ny tränare och flera spelare sitter på utgående kontrakt. Det skulle kännas lite dumt att göra något när man inte ens vet vem som blir tränare nästa år.

Öhman har den här säsongen spelat åtta matcher från start och hoppat in i tre.

Publicerad 2013-08-02 kl 20:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons