POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/KALMAR

Mittbacken lämnar Kalmar - har nobbat Hammarby: "Vill utomlands"

Foto: SCANPIX

Marcus Nilsson

Marcus Nilsson lämnar Kalmar FF.
Mittbacken har nobbat Hammarby för att han vill utomlands.
- Hoppas på England eller Tyskland, säger han till fotbollskanalen.se.

Inför årets säsong lånades Marcus Nilsson ut från Utrecht till Kalmar FF och i somras bröt han med den holländska klubben och förlängde med KFF. Nu går det avtalet ut och då lämnar han laget. Hammarby har jagat mittbacken, men fick nyligen nobben.
- Jag kommer nog inte att spela kvar i Kalmar. Om jag ska spela i Sverige så är det Helsingborg som gäller, säger han till fotbollskanalen.se.

- Hammarby har frågat om jag vill spela för dem. Deras assisterande tränare Patrik Hansson var ju i Kalmar och det var han som ringde och frågade. Men det är inte aktuellt för mig, dels för att jag inte vill spela på konstgräs, dels för att jag hoppas på att spela utomlands. Och om det blir spel i Sverige så är det Helsingborg som gäller.

Vilken liga hoppas du hamna i?
- England eller Tyskland, men då vet jag att det nog inte blir i någon högstaliga. Det finns en del förfrågningar, men inget konkret. I dagsläget vet jag inte exakt vad som händer, det tar nog någon månad till innan det händer något.

Har du någon kontakt med HIF?
- Nej, inte nu. Jag hade det med den förra ledningen, men nu har det ju ändrats en del och det har bland annat kommit in en ny tränare och efter det har jag inte haft någon kontakt med klubben.

Publicerad 2014-11-17 kl 16:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå