Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/KALMAR

Viktor Elm direkt in i Kalmars startelva

Det blir två Elmar i Kalmars startelva i dagens allsvenska premiär. Både Viktor och David Elm lär starta för laget i hemmamatchen mot Helsingborg.
- Det är sannolikt att både Viktor och David startar, säger Kalmars klubbdirektör Svante Samuelsson till fotbollskanalen.se.

Det är bara några dagar sedan Viktor Elm blev helt klar för Kalmar FF efter flytten från holländska Heerenveen. Men hemvändande mellanbrodern Elm är spelklar för laget redan i dagens premiär mot Helsingborg hemma på Guldfågeln Arena.

Därmed lär det bli två Elmar på planen från start. Både Viktor och David Elm är med i matchtruppen.

- Det är väl sannolikt att både David och Viktor startar. Jag tror Peter (Svärd) bestämmer sig på förmiddagen, säger Kalmar FF:s klubbdirektör Svante Samuelsson till fotbollskanalen.se.

Hur är det att ha både David och Viktor i laget?
- Det är kul. De är bra killar och väldigt duktiga fotbollsspelare. Och de är bra i gruppen också så de är en stor tillgång för truppen naturligtvis, fortsätter Samuelsson som säger att Viktor Elms form är bra.

- I de tre senaste matcherna i Holland startade han två och hoppade in i en så han är i full matchform.

Kalmar FF gör i år sin femte säsong på Guldfågeln Arena efter att den nya hemmaplanen invigdes 2011. Inför dagens premiär mot Helsingborg med tränare Henrik Larsson i spetsen hoppas Svante Samuelsson på mycket folk på läktarna.

- Vi hoppas komma över 8 000 i alla fall. Det satsar vi på. Vi har känt under dagen och de senaste dagarna att trycket har ökat. Jag tror många bestämmer sig i dag för att åka dit, säger han till fotbollskanalen.se

Publicerad 2015-04-04 kl 12:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons