Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Kända DIF-profiler kräver svar om styrelseturerna

Allsvenskan

I ett brev till Djurgårdens IF kräver kända DIF-profiler svar på hur den kritik som framförts mot avhoppade ordföranden Bo Lundqvist såg ut.
- Det är ingen debatt vi vill ha offentligt, säger Djurgårdens informationsansvarig Jonas Riedel till fotbollskanalen.se.

DIF-profilerna Ulf Adelsohn, Lars-Gunnar Björklund, Tommy Engstrand, Åke Wilhelmsson och Hans Hellqvists kräver svar på hur kritiken som fick Bo Lundqvist att hoppa av som ordförande var formulerad.

Kritiken framfördes av Järnkaminernas ordförande Magnus Öhrman, Mats Jonsson och Wille Bäckström. Alla välkända i DIF-kretsar.

Wille Bäckström har sett brevet men vill inte kommentera det.
- Nej, det är inget jag känner för att ta på det här sättet. Om de vill ha svar förstår jag inte varför de inte vände sig direkt till mig. Lars-Gunnar Björklund har mitt nummer. Han kunde ha ringt, säger Bäckström till fotbollskanalen.se.

ANNONS

Enligt svt.se ville DIF-profilerna att deras brev skulle publiceras på klubbens hemsida. Något som nobbades.

Enligt Djurgårdens informationsansvarige, Jonas Riedel, debatterar Djurgården av princip inte interna problem på hemsidan.
- Vi vill inte föra en debatt på hemsidan. Interna klagomål hanterar vi just internt. Vi känner inte att det skulle vara för Djurgårdens bästa att göra detta i det offentliga, säger Riedel.

- Detta har fått väldigt stora proportioner. Vi vill inte ha den här debatten just nu. Och det är inget unikt för just den här diskussionen. Det är inget locket på i den här frågan. Det är en princip vi har helt enkelt.

Publicerad 2008-09-17 kl 01:15
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto