Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

KFF vill förlänga Rasmus Elms kontrakt redan nu

Viktor Elm ser ut att vara förlorad för Kalmar FF. Redan om ett år kan lillebror Rasmus gå samma väg som då har ett utgående kontrakt.

- Vi vill förlänga med ett eller två år till. Sedan är han i en lagom ålder för honom att ta nästa steg, säger KFF:s ordförande Johnny Petersson till FotbollDirekt.se.

Rasmus Elm var den första i brödraskaran att skriva på för Kalmar FF. Och det är just den yngste brodern som hela tiden har setts som den största talangen. Redan några dagar innan sin 17-årsdag fick talangen begå allsvensk debut i hemmamatchen mot IFK Göteborg. 2006 kom en liten svacka, men efter det har karriären gått spikrakt uppåt.

- Rasmus är en av de största talangerna i Sverige och kan bli en av de bättre som Sverige har sett, berömmer Petersson.

Men framgången innebär också att Rasmus Elm drar till sig intresse från andra klubbar. I vintras spekulerades det i att Malmö FF var ute efter 20-åringen.
- Vår ambition är att vi inte säljer inom Sverige.

Viktor Elms tid i Kalmar FF ser snart ut att vara över. Lyckas inte smålänningarna förlänga med Rasmus kan han snart gå samma väg som brodern.
- Det är en verklighet som Kalmar FF får vänja sig vid. Vi har levt i en exklusiv skugga och har aldrig blivit sönderköpta tidigare.

Finns det intresse för Rasmus nu? - Vi kommenterar aldrig enskilda klubblags intresse, svarar Johnny Petersson.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-06-09 kl 15:19
Annons
Annons
Annons