Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Lagrell har inte förordat sin efterträdare: "Vill jag absolut förneka"

Enligt SVT Sport ser Lars-Åke Lagrell gärna Lars-Christer Olsson som sin efterträdare. Något som inte stämmer.
– Det vill jag absolut förneka. Jag uttalar mig inte ens i frågan, säger Lagrell till fotbollskanalen.se.

Lars-Christer Olsson har pekats ut som favorit till ny ordförande i svenska fotbollförbundet. Enligt SVT Sport ska kandidaten dessutom förordats av Lars-Åke Lagrell inför valberedningen. Något som den nuvarande förbundsbasen aldrig har hävdat.

– Jag har aldrig uttalat mig i ordförandefrågan. Det vill jag absolut förneka, säger Lars-Åke Lagrell till fotbollskanalen.se.
– Om jag vill se Lars-Christer som min efterträdare skulle jag aldrig låta någon knyta mig till det. Valberedningens arbete ska bedrivas utan att någon utomstående ska lägga sig i det. Och jag har som sagt inga synpunkter. Det lämnar jag till valberedningen.

Vad har de fått det ifrån?
– Det vet jag inte. Men det kan möjligtvis vara så att de drar någon slutsats av att vi hade tio år av mycket bra samarbete jag och Lars-Christer.

I en intervju med SVT Sport säger kandidaten Lars-Christer Olsson att uppdraget som förbundsordförande lockar. Och att han är väl förberedd för uppgiften.
– Om man tycker att jag har rätt kompetens och erfarenhet, och tror att jag kan bidra med någonting, så är jag beredd att ställa upp, säger Olsson.

Publicerad 2011-03-07 kl 17:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons