Lugnande skadebesked för Blåvitt: "Räknar med alla"

GÖTEBORG. Sebastian Ohlsson och Emil Salomonsson utgick skadade mot AIK.
Nu kommer lugnande besked kring duon.
- Jag räknar med alla mot Varberg, säger tränare Jens Askou.

I spelaren ovan ser du höjdpunkterna från matchen mellan IFK Göteborg och AIK.

Sebastian Ohlsson gick rätt in i startelvan efter att ha missat nästan tre månader med en spricka i vadbenet. 30-åringen låg bakom Blåvitts 1-0-mål, men satte sig strax senare ner och signalerade för byte.

Efter matchen, som slutade 1-1, lämnar Ohlsson dock lugnande besked inför den avslutande omgången borta mot Varbergs Bois nästa helg.

- Jag fick väl någon smäll och trycket blev större och större. När jag bara haltade runt kändes det bättre att bara kliva av och få in någon som kan leverera bättre, säger Sebastian Ohlsson.

Kan du spela mot Varberg?
- Ja, det är målet. Det handlar om smärtan, men det finns alltid en gräns av smärta. Man ska kunna leverera också.

Även Emil Salomonsson tvingades utgå efter en smäll i första halvlek. Jens Askou räknar dock med full trupp mot Varberg, där IFK Göteborg vid poängtapp riskerar negativt kval.

- Jag tror inte att det är så allvarligt med någon av dem. Jag har inte full koll på status. Hade vi spelat matchen om tio minuter hade de kanske inte varit redo, säger Askou.