Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lundh: "Jag kan inte se Zlatan i Hammarbys tröja"

Allsvenskan

Zlatan Ibrahimovic tränar med Hammarby.
Här svarar Fotbollskanalens Olof Lundh på tre frågor om nyheten.

Foto: Bildbyrån.

Hur reagerar du på att Zlatan tränar med Hammarby?
- Det är rätt naturligt med tanke på att Zlatan är hemma i Stockholm, han har en tydlig koppling till Hammarby i och med att han tog över hälften av AEG:s andel i klubben och behöver träna. Vi såg Victor Lindelöf träna med Västerås SK häromdagen. Sedan förstår jag att det skapar intresse, det ligger på något sätt i allas intresse.

Vad får du för bild av hans engagemang i klubben?
- Att det är stort. Han har ju varit på Årsta tidigare och även sett cupmatch på plats. Han var ju öppen i Svenska Dagbladet i förra veckan om att han vill lära sig kring fotbollen.

ANNONS

Tror du att han kommer spela för Hammarby någon gång framöver?
- Jag tror inte att han kommer att spela för Hammarby. Spekulationerna får man leva med men jag tror inte han orkar ta klivet ner likt han gjorde när han spelade i MLS. Sedan är det klart att både coronavirusets framfart och stökigheterna i Milan där de som värvade in honom försvunnit har gjort att osäkerheten ökat. Men nej, jag kan inte se Zlatan i Hammarbys tröja i allsvenskan.

Publicerad 2020-04-09 kl 12:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto