Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Madsen försvarar Nilsson: "Han har elva slöa spelare"

Allsvenskan

Cirkusen kring Malmö FF fortsätter. Nu kommer klubbens ordförande Bengt Madsen till tränaren Roland Nilssons undsättning.

- Det är inte Rolands fel att han hade elva slöa spelare på planen mot Örgryte, säger Madsen till Aftonbladet.

Bengt Madsen håller med om att en tiondeplats i Allsvenskan inte är något som är tillfredsställande för en klubb som Malmö.
- Men därifrån till att spraka tränaren - det steget är för långt, säger Madsen till tidningen.

Han lägger i stället skulden på att det är spelarna som inte har presterat och att den kritik som uppges finnas mot Nilsson inte är värd något.
- De här tongångarna fanns inte under de 15 första omgångarna när vi spelade bra. Det är alltid lätt att skylla på tränaren. Var och en får ta sitt ansvar. Jag tror att de signalerna är sanna men delvis en undanflykt från spelarnas egna dåliga prestationer, säger Madsen.

ANNONS

Madsen berättar att klubben tagit hjälp av en psykolog för att reda ut saker och ting och att det i samtalen med den inte framkommit något missnöje mot Nilsson.
- Hasse Borg har tillsammans med tränarna en ständig dialog med spelarrådet. Dessutom har vi haft en idrottspsykolog som träffat truppen och spelarna individuellt under hela året och därifrån har det inte kommit några signaler om att spelarna inte ställer upp på Roland Nilsson.

Publicerad 2009-08-26 kl 13:21
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto