Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Magnus Eriksson bad om ursäkt till Gais: "Kändes rätt"

Allsvenskan

STOCKHOLM. Magnus Eriksson har tippat att Gais åker ur allsvenskan.
Efter 1-0-segern bad han tränare Fredrik Holmberg om ursäkt.
- Det kändes rätt, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån.

Se höjdpunkterna från Djurgården-Gais i spelaren ovan.

Efter söndagens 1-0-seger var Magnus Eriksson överraskad. Inte över resultatet eller sitt eget lag - utan över motståndaren.

- Sättet de spelar på. De hade det ganska tufft i cupen. Där såg jag någon match och tyckte att det inte alls stämde. Sedan kom den allsvenska upptaktsträffen och jag hatar att outa lag när jag får fråga om vilka som åker ur. Men jag försökte säga det med så mycket respekt som möjligt, säger Eriksson som alltså tippade att Gais kommer att åka ur allsvenskan.

- Men jag bad om ursäkt i dag, för jag tyckte att Gais spelar ganska trevlig fotboll. De håller sig till sin filosofi och har ett par vassa spelare. Det är inget dåligt lag.

Annons

Vem bad du om ursäkt?
- Fredrik Holmberg, deras tränare. Det kändes rätt att be om ursäkt till honom. Efter slutsignalen sa jag till honom att jag tycker att Gais spelar väldigt bra fotboll.

- Det är kul när många lag kommer hit och spelar fotboll. Det är en enorm skillnad jämfört med för 15 år sedan när nykomlingar kom upp, då var det bara sparka och springa. Det är kul och fotbollen blir bättre.

Efter sex omgångar har Gais tre segrar och lika många förluster.

Publicerad 2024-04-29 kl 08:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto