Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

TV: Molins: Hade kanske bearnaisesås på handskarna

Nästa

Avbryt
Försök igen

I fredags hånade John Alvbåge förre MFF-spelaren Jonas Thern och menade att han kanske "äter lite för mycket bearnaisesås". Efter en miss i supercupfinalen fick han svar på tal.

- Jag vet inte om han doppat handskarna i bearnaisesås, säger Guillermo Molins till TV4 Sport.

Brottarfotboll eller ej? Det har varit en evig debatt under säsongen hur IFK Göteborg spelar fin fotboll eller ej. Där spelare och profiler runt Malmö FF bidragit med kritik. I supercupfinalen mellan lagen var det i alla fall ingen vacker syn att se IFK Göteborgs John Alvbåge tappa in Guillermo Molins skott som gav 3-2 i slutet. 

Ett mål som bäddar för fortsatt ordkrig.

- Jag får till en ok träff, sedan vet jag inte om han har doppat handskarna i bearnaisesås inför matchen. Något var fel med honom i dag, säger Molins till TV4 Sport.

Det var i fredags som Alvbåge hånade förre MFF-spelaren Jonas Thern - som i sin tur kastat skit på hur IFK Göteborg spelat fotboll under säsongen.

– Det blev en hetsjakt under säsongen där någon gammal landslagskapten, som kanske äter lite för mycket bearnaisesås, fyllde i, sade Alvbåge då efter att han fått hederpris från Fotbollskanalen, som Årets allsvenska röst, för sin frispråkighet i media.Något han alltså levde upp till direkt. Även om nu Molins fick det sista ordet - även sportsligt.

Alvbåge svarade snabbt på twitter.

"Det är vid tillfället som dessa man får ta det att man är öppen på sociala medier. Herregud så jag fick den i röven idag, herregud...."

Se Alvbåges passning till Thern här.

Publicerad 2013-11-10 kl 20:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons