Målrikt när Gais besegrade ÖSK

Gais bjöd sina supportrar på ett riktigt positivt besked när laget vann med 3-1 mot Örebro på onsdagskvällen.

Ny tränare och flera nya spelare som måste bekanta sig med varandra. Men Gais ser ut att lösa det på bästa sätt lagom till seriestarten.
3-1 mot Örebro hemma på konstgräset på Valhalla var ett riktigt bra resultat.

ÖSK hängde bra med i den första halvleken men det var i den andra som Gais avgjorde med två mål.
Örebros mål i den första halvleken gjorde sav nyförvärvet Emra Tahirovic, som visade att han kommer att bli enormt värdefull för ÖSK den här säsongen. Han nickade ett inlägg från finländaren Tommy Wirtanen i mål förbi Dime Jankulovski.

Då hade Gais haft ledningen i en dryg kvart efter att Pär Eriksson gjort 1-0 på en snygg frispark.

Drygt 600 på plats på Valhalla kunde sedan glädja sig åt att Wanderson och Johan Mårtensson säkrade segern åt Gais med varsina mål.

Försvarsspelet var inte av bästa märke hos ÖSK, samtidigt som Gais var mycket stabilt bakåt och det som backlinjen släppte förbi sig, tog Dime Jankulovski säkert hand om.