Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

MFF presenterar mittback - klar till och med 2017

Malmö FF presenterade i dag mittbacken Luis Felipe Carvalho Da Silva på en presskonferens.
- Jag är otroligt glad, säger 21-åringen.

Under den senaste tiden har Malmö FF presenterat två nyförvärv - mittbacken Kari Arnason och yttermittfältaren Vladimir Rodic.

Nu är ett tredje nyförvärv ut att vara klart. Under lördagen presenterade klubben den uruguayanske mittbacken Luis Felipe Carvalho Da Silva, som har provtränat med Malmö under de senaste veckorna.

Försvararen är 22 år gammal och kommer närmast från spel i Tacuarembo FC. Carvalho har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 2017.

- Jag är otroligt glad över chansen att komma till Malmö som har tagit mycket väl emot mig. Jag kommer att göra allt jag kan för att hjälpa Malmö till framgångar, utvecklas som spelare och nå min dröm om att spela i Uruguays landslag, säger Carlvalho till MFF:s hemsida.

Sportchefen Daniel Andersson:

- Felipe Carvalho är en intressant och utvecklingsbar spelare med många av de egenskaper en mittback behöver. Han är stark, bra i luften och snabb. Han är användbar direkt men i och med att han inte är fullt skolad i vårt europeiska sätt att spela försvarsspel och inte har spelat så länge på hög nivå får vi räkna med en viss anpassningsperiod innan vi ser hans fulla potential.

Publicerad 2015-07-11 kl 13:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons