POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

"Nebo" höll sina kaxiga löften

Nebojsa Novakovic var stensäker inför matchen: Göteborg skulle skickas djupare ner i krisen - och en Bangura skulle göra mål. Två rätt av två möjliga för Novakovic: "Ja men självklart"!

- Ja, men självklart, Göteborg är i obalans och så ska de möta oss på Råsunda. Det är inte lätt, jag förstod att det skulle bli såhär, säger AIK:s andretränare Nebosja Novakovic till FotbollDirekt.se.

- Det är bara så, det är så svårt när man hamnar i det läget de är i.
De var bra mot Helsingborg, men idag tycker jag de är dåliga. Samtidigt gör inte vi vår bästa match, men som läget är nu vinner vi ändå.

Och Novakovics löfte om ett Bangura-mål - antingen från Teteh eller Mohamed - gick också in.

- Bägge två gör mål på Turina på träningarna, Viktor Lundberg gör det också för den delen. Och då vet man att de kommer göra mål i allsvenskan också.

- Vi känner en trygghet med Turina där bak, backlinjen och hela vägen upp. Idag kommer Kenny Pavey in på högerkanten med sin aggressivitet, i första halvlek skapar vi nästan alla chanser från den kanten.

Hur långt kan det här bära för AIK i år?

- Det vill jag inte svara på än. Efter sju-åtta omgångar kan man kanske göra en djupare analys. Men helt klart har vi fått en jättebra start och det är harmoni i laget, det känns mycket bra.

Publicerad 2011-04-22 kl 10:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå