Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Lagerbäck dementerar: "Har inte haft kontakt med Blåvitt eller FCK"

Landslag

Blåvitts kris växer – och enligt ryktena kan Lars Lagerbäck ta över klubben.
- Det är fel, vi har inte haft någon kontakt, sade han till fotbollskanalen.se i tisdags.

IFK Göteborg gör sin sämsta allsvenska start sedan 1953, och bland fansen ifrågasätts Jonas Olsson allt mer. Tre raka förluster, nu senast mot Helsingborg, får missnöjet att pyra – och Olsson deklarerar att han ska "fundera på framtiden" över natten.

Samtidigt pekas Lars Lagerbäck ut som huvudalternativ om eller när en ersättare ska in. Enligt tidigare medieuppgifter är IFK Göteborg inriktat på att välja den förre förbundskaptenen som sin huvudlinje.

- Jag har inte haft kontakt med Göteborg, sade Lars Lagerbäck till fotbollskanalen.se i tisdags.

Ingen alls?
- Nej.

För närvarande har Lagerbäck kontrakt som projektledare på svenska fotbollförbundet över 2011. Det är ”bara det som gäller”, enligt honom, och några andra förfrågningar finns inte just nu.

ANNONS

- I vintras var det väl en del konkreta saker, men nu på sistone har det varit lugnare faktiskt.

Innan Roland Nilsson värvades in av FCK skrev dansk press att Lars Lagerbäck velat komma på intervju – men att danskarna i det läget tackade nej. Motiveringen ska ha varit att man i stort sett redan bestämt sig för ”Rolle”.

- Nej, det är samma sak där. Jag hade ingen kontakt med Köpenhamn, sade Lagerbäck när fotbollskanalen intervjuade honom.

Vad känner du inför ett framtida tränaruppdrag?
- Dyker det upp något ska jag självklart lyssna. Landslag eller klubblag har ingen betydelse, det viktiga är att man hittar något som känns hyfsat fotbollsmässigt och där man får jobba på sitt sätt.

Om du fick ett erbjudande från allsvenskan?
- Som jag sade alldeles nyss skulle jag lyssna. Om det funkar och passar ihop i övrigt spelar det ingen roll var det är någonstans egentligen. Här hemma eller utomlands.

ANNONS
Publicerad 2011-04-21 kl 23:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto