Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nye Hammarby-tränaren bekräftar: var aktuell för MFF

Allsvenskan 2022-01-13 kl 13:56

Hammarbys nye tränare Marti Cifuentes var aktuell för Malmö FF.
Det bekräftar han och Ålborgs sportchef Inge André Olsen.
- Men jag är riktigt glad för att ha hamnat i Hammarby, säger Cifuentes till bold.dk.

Foto: Bildbyrån

Marti Cifuentes.

Spanjoren Marti Cifuentes blev presenterad som ny huvudtränare för Hammarbys herrlag under onsdagen. Men han kunde ha landat i konkurrenten Malmö FF.

För bold.dk bekräftar nämligen Ålborgs sportchef Inge André Olsen att MFF tog kontakt, och för samma sajt medger Cifuentes att han förde en dialog med både Bajen och Malmö.

- Men i slutändan är jag riktigt glad för att jag hamnat i Hammarby. Jag är inte så sugen på att prata om andra klubbar än Hammarby och Ålborg nu men det är alltid en ära att dra till sig uppmärksamhet från klubbar som ser på en som en god profil till ett projekt, säger Cifuentes till bold.dk.

ANNONS

- Vi (Cifuentes och hans agent) tänkte att det kunde vara en god möjlighet sportsligt att lyssna till stora klubbar som var intresserade av mitt arbete. Jag är väldigt tacksam gentemot Inge och Ålborg för att lät mig lyssna till klubbarnas idéer och projekt.

Cifuentes vill dock inte avslöja hur långt samtalen med MFF, som nyligen gjorde klart med förre Bajen-tränaren Milos Milojevic, gick.

Just nu är det oklart när Cifuentes ansluter till Hammarby. Klubbarna för diskussioner om att han ska lämna Ålborg innan den 1 mars, som i nuläget är datumet för hans farväl till den danska klubben.

- Det är inget klart i dag. Jag menar att det inte finns någon mening med att hålla på en tränare som alla vet ska vidare, säger nye Hammarby-coachen.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto