Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
1v

Officiellt: Cibicki återvänder till allsvenskan - klar för Elfsborg

Foto: Bildbyrån

Pawel Cibicki gör comeback i allsvenskan.
Elfsborg lånar in anfallaren från Leeds.
- Elfsborg är en storklubb som tillhör toppen och det är dit vi ska upp nu, säger Cibicki till klubbens hemsida.

Fotbollskanalen kunde i slutet av december avslöja att tidigare Malmö FF-anfallaren Pawel Cibicki, numera i Leeds United, är aktuell för att lånas ut till en svensk klubb och att både Elfsborg och Norrköping har visat intresse. Cibicki var under andra halvan av säsongen i fjol utlånad till Molde, men lämnade därefter klubben.

Nu är det klart att Cibicki återvänder till allsvenskan. Elfsborg har nu presenterat 25-åringen. som lånas in från Leeds. Därmed återförenas Cibicki med tränaren Jimmy Thelin, som han hade under låneåret i J-Södra 2016.

- Det känns bra, det tog lite längre tid än förväntat men det är skönt att det äntligen är klart. Elfsborg är en storklubb. Resultat kanske inte var det bästa förra året, men jag vet vad IF Elfsborg är kapabla till och jag vill vara med på den resan, säger Cibicki till klubbens hemsida.

Såklart – en av faktorerna är Jimmy, jag hade honom som tränare tidigare. Men framförallt att IF Elfsborg är en storklubb som tillhör toppen och det är dit vi ska upp nu.

Avtalet gäller i sex månader, med en köpoption i slutet av lånet.

Jimmy Thelin säger så här om Cibickis kvalitéer:

Pawel är en hårt jobbande forward med mycket energi och en härlig personlighet. Han tar stor plats och är alltid engagerad i att laget spelar bra. Han är duktig i djupledsspelet och i kombinationsspelet och kommer till mycket avslutslägen.

Publicerad 2019-01-11 kl 17:58
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons