POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

Officiellt: Kalmar skriver kontrakt med tonåring: ”Kommer passa perfekt i vår A-trupp”

Foto: Bildbyrån

Kalmar FF lyfter upp en ung mittfältare i A-laget.
19-åriga Carl Gustafsson har skrivit ett A-lagskontrakt fram till 2022.
- Nu ska jag ta nästa steg och det finns oerhört bra ledare i A-truppen som är jag är övertygad om kan hjälpa mig vidare ytterligare, säger han till klubbens hemsida.

Kalmar FF väljer att släppa fram ytterligare en ung spelare i A-lagstruppen. Det handlar om Carl Gustafsson, som nu skriver ett A-lagskontrakt med klubben.

- Jag ser det också som en viktig faktor att man har bra kompetens på ledarsidan. När jag var i akademin har de hjälpt mig de senaste åren för att bli ännu bättre som fotbollsspelare. Nu ska jag ta nästa steg och det finns oerhört bra ledare i A-truppen som är jag är övertygad om kan hjälpa mig vidare ytterligare, säger Gustafsson till klubbens hemsida.

Mittfältaren gjorde sitt första A-lagsmål under årets försäsong och skriver nu på ett kontrakt som sträcker sig fram till 2022. 19-åringen har ännu inte gjort sin allsvenska debut, och har istället huserat i lagets U19-lag under våren.

- Han är en klok spelare, bra passningsspelare, positionssäker och funktionell med fötterna. Han är också en väldigt ambitiös och bra person som kommer passa perfekt in i Kalmar FF:s A-trupp, säger klubbens tillfälliga sportchef Jesper Norberg.

Publicerad 2019-07-05 kl 19:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå