Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Lämnar Halmstad - skyttekungen återvänder till J-Södra

Allsvenskan

Fredrik Olsson lämnar Halmstad.
Nu står det klart att anfallaren återvänder till Jönköpings Södra.
- Hade två fantastiska år sist jag var här, säger Olsson till J-Södras hemsida.

1:09
Nästa

Avbryt
Försök igen

Halmstad värvade nyligen Johan Oremo från Gefle. Nu släpper man en annan av sina anfallare.

Klubben bekräftar att Fredrik Olsson lämnar HBK och återvänder till Jönköpings Södra, klubben han kom från inför säsongen 2016.

- Vi spelar lite annorlunda sedan Igor tog över och det har blivit lite trångt i truppen när det gäller anfallare. När Jönköping hörde av sig kände vi att vi inte ville spjärna emot. Fredrik har ett halvår kvar på kontraktet och det är som sagt ökad konkurrens i truppen, säger HBK:s ordförande Tony Karlsson till klubbens hemsida.

Senare under dagen bekräftade även Jönköpings Södra att Olsson ansluter till laget och att han skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2018.

ANNONS

- Fredriks profil som spelare kommer ge oss ytterligare kvalitet i truppen. Vi har haft en bra dialog med Halmstad BK och hittat en överenskommelse som alla är nöjda med, säger klubbens assisterande tränare och scoutingansvarige Christer Persson.

Olsson själv är glad över flytten:

- Otroligt roligt och spännande att få förmånen att komma tillbaka till Jönköpings Södra IF. Hade två fantastiska år sist jag var här och ser fram emot att åter dra på mig den gröna tröjan, säger Olsson till J-Södras hemsida.

Under tiden i Halmstad gjorde Olsson 17 mål på 37 framträdanden. Under förra sejouren i J-Södra blev det 31 mål på 55 matcher i superettan för Olsson, där han också vann superettans skytteliga 2015.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-26 kl 11:18

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto