POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
3v

Officiellt: Sandberg förlänger med Bajen: "Haft en grym utveckling"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas höjdpunkterna från Hammarbys möte med Djurgården.

Simon Sandberg har förlängt sitt avtal med Hammarby.
Hans nya kontrakt sträcker sig till slutet av 2022. *
- Hammarby har något stort på gång, säger högerbacken i en kommentar.

Simon Sandberg kom till Hammarby inför förra årets säsong. Sedan dess har han varit given till höger i Bajens backlinje och nu står det klart att högerbacken förlänger sitt avtal med klubben.

På sin hemsida meddelar Hammarby att Sandberg skrivit på ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2022.

- Simon har haft en grym utveckling i Hammarby och vi är väldigt nöjda med att förlänga med honom, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson.

Tidigare i år förlängde också Hammarby avtalet med nyckelmittfältaren Jeppe Andersen och Jansson menar att det finns likheter kring hur Bajen har tänkt här.

- Precis som i fallet med Jeppe Andersen är vi väldigt nöjda med att vara tidigt ute och förlänga med en riktig klasspelare, allsvenskans kanske bästa högerback, för tre och ett halvt år framåt. Simon har haft en grym utveckling i Hammarby, efter att ha kommit till oss lite stukad efter skada och en tuff tid i Bulgarien. Även om han var bra redan under sin första säsong hos oss har det verkligen lossnat nu när han kunnat träna på och spela obehindrat under en längre tid. Det är en spelare som passar som hand i handske i vårt spelsystem, och med hans kvaliteter bör han komma med i en landslagsdiskussion på sikt, säger han.

Sandberg själv:

- Jag är väldigt glad att vi är överens om den här förlängningen, och det är skönt att ha det är klart redan nu. Jag känner att jag utvecklas hela tiden under Stefan och ledarteamet, på träningar och matcher, och då finns det ingen anledning att flytta på sig. Hammarby har något stort på gång och jag på den resan vill jag vara med och bidra. Jag ser verkligen fram emot det som komma skall.

Sandbergs tidigare avtal sträckte sig till slutet av 2019.

Under årets säsong har han spelat samtliga matcher i Hammarby och svarat för en assist.

Publicerad 2019-05-04 kl 17:17
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå