Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Sejdiu skriver långt kontrakt med MFF

Allsvenskan

Patriot Sejdiu, 22, förlänger med Malmö FF.
Ytterns nya kontrakt sträcker sig till sommaren 2027.
- Jag känner starkt för Malmö, det finns bara en klubb i Sverige som jag vill spela för, säger Sejdiu till MFF:s hemsida.

Foto: Bildbyrån

Se höjdpunkterna från Malmö FF-Hammarby i spelaren ovan.

Patriot Sejdiu har fått gott om speltid i Malmö FF den här säsongen och står noterad för fyra mål på 14 matcher i allsvenskan. Nu belönas 22-åringen för sin fina form.

På måndagen meddelar MFF att Sejdiu förlänger sitt kontrakt till sommaren 2027.

- Det känns skönt. Jag kunde inte förvänta mig mer från den här säsongen. Jag har spelat ganska mycket, gjort en del mål och fått förtroende från klubben. Nu känns det riktigt bra att MFF visar att de vill fortsätta satsa på mig med ett långt kontrakt. Jag känner starkt för Malmö, det finns bara en klubb i Sverige som jag vill spela för, säger Sejdiu till MFF:s hemsida.

ANNONS

Sportchef Andreas Georgson:

- Patriot har kommit tillbaka från en svår skada på ett bra sätt och visat att han kan hjälpa oss att vinna matcher. Med kontinuitet i träning och match tror vi han kommer utvecklas ännu mer så det är glädjande att vi kommit överens om ett längre avtal tillsammans.

Så sent som i november 2021 förlängde Patriot Sejdiu sitt kontrakt till 2024. Nu blir han alltså kvar i himmelsblått i ytterligare tre år. 

Publicerad 2022-10-03 kl 13:44

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto