Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Officiellt: Solheim förlänger med Bajen: "Känns fantastiskt"

Foto: Bildbyrån

Som Fotbollskanalen avslöjade i fredags så förlänger Hammarby kontraktet med Mats Solheim. Det nya avtalet är på två år med option på ytterligare ett.
- Det ska bli kul att vara med på den här resan vi har påbörjat nu, säger backen till Bajens hemsida.

Fotbollskanalen avslöjade i fredags att Mats Solheim förlänger sitt kontrakt med Hammarby. Nu har klubben offentliggjort nyheten. Norrmannen har skrivit på ett nytt avtal som sträcker sig två år framåt, med option på ytterligare ett år.

Det känns fantastiskt. Det ska bli kul att vara med på den här resan vi har påbörjat nu. Det är många som skulle gett både armen och benet för att få spela här, även om det nog skulle bli lite svårt att spela då, säger Solheim till Hammarbys hemsida.

Solhiem kom till Bajen inför säsongen 2015 och har gjort 73 tävlingsmatcher för klubben och har i år varit given i Jakob Michelsens startelva.

Sportchefen Jesper Jansson är nöjd över att få behålla norrmannen:

- Mats står för kontinuitet, humor och attityd. Han är flexibel och kan spela både till höger och vänster. Det är en karaktörsspelare som är viktig för truppen både på och utanför planen. Han passar dessutom väl in i vår långsiktiga strategi.

Nyligen förlängde även klubbikonen Kennedy Bakircioglu sitt avtal med Hammarby för ett sista år på karriären.

Publicerad 2017-10-23 kl 12:44
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons