Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

ÖFK-kaptenen avvaktar med nytt avtal: "Har såklart drömmar om en bättre liga"

Allsvenskan

Tom Pettersson har avtal med Östersund över 2019.
Nu berättar backen att samtal har förts om ett nytt avtal. 
- Just nu har jag sagt att jag vill avvakta, säger han till Fotbollskanalen. 

7:20
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Pettersson från allsvenska upptaktsträffen i spelaren ovan.

Östersunds FK:s lagkapten Tom Pettersson, 29, gör i år sin tredje säsong med ÖFK, men det kan också bli den sista för den här gången. Mittbacken har avtal över den här säsongen och berättade i början av februari för Fotbollskanalen att han inte har bråttom med att bestämma sig för om han vill stanna i ÖFK eller testa en ny utmaning. 

- Jag har denna säsongen också, så vi får se hur det blir. Jag har inte så jättebråttom att bestämma sig just nu. Det är bara att fokusera på det vi ska göra och köra på, så är jag säker på att det kommer att lösa sig på ett eller annat sätt, sa han till Fotbollskanalen då. 

ANNONS

Nu berättar mittbacken att det har förts samtal om ett nytt avtal och att ÖFK vill förlänga med att par år, medan han vill avvakta med det. 

- Klubben vill förlänga med ett par år till, men just nu har jag sagt att jag vill avvakta, så får vi se hur det känns till sommaren, säger han till Fotbollskanalen. 

Hur resonerar du?
Det är svårt att veta riktigt. Det är väl mer att jag börjar bli till åren. Jag fyller 29 år och har såklart drömmar om att komma till en bättre liga och testa något nytt, samtidigt som vi trivs jättebra här. Det är alltid lite lättare ju närmare man kommer kontraktsslut, så det kan bli vad som helst - flytt eller nytt kontrakt, säger han. 

ÖFK ställs den 31 mars mot AIK i allsvenska premiären på Friends Arena. 

Publicerad 2019-03-20 kl 19:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto