Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Örebro bröt med Cabrera – satt på dubbla stolar igen

Allsvenskan

Oliver Cabrera hade kontrakt med Örebro SK att sälja Roni Porokara. Samtidigt representerade han spelaren.
- Vi har brytit avtalet utifrån den dokumentation som framgått, säger Lennart Sjögren till TV4-sporten/fotbollskanalen.se.

TV4-sporten avslöjade på söndagen att agenten Oliver Cabrera suttit på dubbla stolar när det gäller att hjälpa Gais att sälja Wanderson.

Det visar sig även att det var likadant i samband med ÖSK:s Roni Porokaras tänkta flytt till Israel.

Det var i januari som ÖSK-anfallaren Roni Porokara förhandlade med israeliska Maccabi Haifa och då var Örebro SK öppna om att agenten Oliver Cabrera företrädde Örebro.

TV4-sporten och Fotbollskanalen.se kan nu avslöja att han även representerade Porokara – vilket fick Lennart Sjögren att ändra sin version från den första intervjun (vilket ni kan se i inslaget).

Här är ÖSK-ledaren Lennart Sjögrens svar:

Annons

Vi har ju en dokumentation som vi har tagit del av. Utifrån den kom vi överens om att det vore bäst för både parter att avbryta avtalet.

Kan du vara säker på att Oliver Cabrera inte representerade Roni i den här affären?

Jag kan ju inte [utifrån det] vara säker på det.

Hur sannolikt är det, tycker du, att det var ett misstag?

Som sagt, vi har ju kommit överens om att bryta avtalet utifrån den dokumentation som har framgått. Det tolkar ju vårt svar på den frågan.

Martin Järborg

Publicerad 2010-04-26 kl 11:24

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.

ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto